Bel nu: 06-83202758

Tarieven Fysiotherapie T4 2022

intake en onderzoek € 45,-
orofaciale/ manuele therapie behandeling € 45,-
behandeling aan huis € 75,-
niet nagekomen afspraak € 45,-

Als u voor het eerst komt werkt het het beste om een intake, onderzoek en een behandeling met elkaar te combineren. De eerste keer betaald u dan € 90,-.

De zorg die wordt geboden binnen de praktijk is zeer specialistisch, waarbij de volledige focus ligt op het bieden van de beste zorg aan de patiënten. Doordat Fysiotherapie T4 niet-gecontracteerde zorg verleent en dus geen contracten heeft met zorgverzekeraars, kan de beste zorg worden geboden zonder beperkingen die contracten met verzekeraars met zich mee brengen. De administratieve lasten die de eisen van zorgverzekeraars met zich meebrengen passen echter niet bij de visie van de praktijk. Om deze reden verloopt de verrekening van een behandeling rechtstreeks tussen Fysiotherapie T4 en de patiënt. Meestal kunt u 60-100%  vanuit uw aanvullende pakket vergoed krijgen, dit is echter afhankelijk van uw zorgverzekering.

Betaling

U kunt zowel met pin als contant na iedere behandeling betalen. Nadien ontvangt u uw factuur, dit kan ook digitaal. Deze kunt u vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen als u in aanmerking komt voor een gedeeltelijke vergoeding. Voor meer informatie over vergoedingen vanuit uw zorgverzekering kunt u hier terecht.

Betalingsvoorwaarden 

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, telefonisch of via de mail. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, worden alsnog in rekening gebracht.