Bel nu: 06-83202758

Fysiotherapie T4 bestaat sinds 1 oktober 2017 en is gestart door Mirjam Benus. Door haar jarenlange ervaring binnen de fysiotherapie heeft zij gezien hoeveel impact de klachten in de nek, kaak, hoofd, hals en schouderregio kunnen hebben op het dagelijks leven van een patiënt en dat deze klachten een specialistische behandeling verdienen. Gebleken is dat de (combinatie van) manuele therapie, orofaciale therapie en dry needling een zeer groot effect hebben op klachten die vaak reeds een langere tijd aanwezig zijn. Fysiotherapie T4 is gevestigd binnen tandartspraktijk “De Veenhoek” in Stadskanaal, waardoor direct overleg met een tandarts tot één van de mogelijkheden behoort.

Over Mirjam Benus

Mirjam Benus fysiotherapeut bij fysiotherapie t4
Mirjam Benus 

BIG 39060145804

Opleidingen

  • 2003: algemeen fysiotherapeut (Hanzehogeschool te Groningen)
  • 2008: master manuele therapie (SOMT te Amersfoort)
  • 2013: master musculoskeletale revalidatie, orofaciale fysiotherapie (HAN te Nijmegen)
  • 2019: master extended scope (Breedehogeschool Rotterdam, Groningen )

Daarnaast heeft Mirjam specifieke cursussen gevolgd die gericht zijn op duizeligheid, nekklachten, schouderklachten, maar ook verscheidene cursussen met betrekking tot de behandeling van myogene triggerpoints, waaronder dry needling.

Sinds 2016 is Mirjam aangesloten bij het Hoofdpijn Netwerk Noord. Het Hoofdpijn Netwerk Noord bestaat uit een groep fysiotherapeuten en manueel therapeuten die optimale zorg willen bieden aan patiënten met hoofdpijn. Zij werken samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen en met de huisartsen in de regio.

Mirjam staat als fysiotherapeut geregistreerd in het BIG-register, CKR register en is zij lid van het KNGF en NVOF. Dit betekent dat zij aan alle geldende kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de huidige richtlijnen.

Artikelen over Mirjam Benus

Behandeling door fysiotherapie T4

Bent u benieuwd wat Mirjam Benus voor u kan betekenen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op.